Shporta
MENU

Termat dhe Kushtet për Tosi Pharmacy

Përdorimi i Shërbimeve Online: Klientët mund të porosisin produkte farmaceutike dhe të tjera shërbime përmes faqes sonë të internetit. Është e rëndësishme të konfirmohet moshën e klientit për të siguruar se ata janë të moshës së ligjshme për të blerë produktet farmaceutike. Përshkrimet e produkteve duhet të lexohen me kujdes para porosive. Procesi i Porositjes: Porositë pranohen dhe procesohen nëpërmjet sistemit tonë online. Ne mund të kërkojmë informacion shtesë ose verifikim për disa porosi, veçanërisht në rastin e ilaçeve që kërkojnë recetë. Dorëzimi dhe Kthimi: Detajet rreth kohës së dorëzimit dhe procedurave të kthimit do të jenë të disponueshme në faqen tonë.