Shporta
MENU

Privacy Policy (Politika e Privatësisë)

Mbledhja e Të Dhënave: Ne mbledhim të dhëna personale si emrat, adresat dhe informacionet e kontaktit për qëllime të shërbimeve tona. Përdorimi i Të Dhënave: Të dhënat e mbledhura do të përdoren për të ofruar shërbime të personalizuara dhe për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Marketingu: Me pranimin e kësaj politike të privatësisë, ju pranoni që ne mund të përdorim të dhënat tuaja për qëllime marketingu, përfshirë dërgimin e emailave promovues. Siguria e Të Dhënave: Ne angazhohemi të mbrojmë sigurinë e të dhënave tuaja personale dhe do të marrim masa të duhura për të parandaluar aksesin e paautorizuar.